| 0 comments

About me

Numele meu este Cătălin dar prietenii mă strigă Cătă, sau mai simplu Panda.

Sunt născut în 1985 în Horezu, jud Vîlcea, aproape de munte. De când mă știu mi-au plăcut natura, drumețiile,  prietenii și mai ales apa în orice formă: râu, lac, cascadă sau mare.

În 2003 m-am mutat în București pentru studii - am absolivit Politehnica. Anii de studenție m-au cam îndepărtat de drumeții și natură, deh viața de orășean e agitată și nu aveam nici timp și nici bani să ajung la munte.

După ce am terminat facultatea m-am decis să inițiez niște drumeții prin Carpați. Am căutat o vreme un grup de oameni cu care să merg la munte, întrucât prietenii mei erau cam reticenți la idee. Am găsit grupul cel mai bun: Ecoextrem. Cu ei sau doar cu prieteni am bătut câțiva munți și am scris pe hârtie experiențele trăite.

În 2012 am plecat la Bruxelles, în Belgia. În prezent locuiesc și lucrez în Bruxelles așa că poveștile mele nu vor mai fi despre munți și văi ci despre viața de emigrant și călătoriile pe care le fac aici.
Planuri de viitor: întrucât aici nu există munți, mă voi axa pe ciclism. Poate la anul voi participa la cursa Bruxelles - Amsterdam.

Până când voi ajunge din nou într-un loc cu munți din Europa, voi scrie povești de călătorii prin locuri ceva mai turistice și mai ușor accesibile. 

0 comments: